ENAP Projelerimiz

10.05.2016 1053

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kısa adı ENAP olan ´´Eğitimin Niteliğini Artırma´´ projesi çerçevesinde, okulumuz öğretmenlerinden Burcu ARIBAKAN tarafından hazırlanan "Oyuncak Silahını Getir, Topunu Götür" projesi ve Ebru AKDAĞ DİK öğretmenimiz tarafından hazırlanan´´Bir Resim Çiz, Gerçeğe Dönüşsün´´ projesi 09.05.2016 Pazartesi günü hayata geçirildi.

Proje kapsamında öğrencilerimiz oyuncak silahlarını getirdiler ve toplarını aldılar.Diğer projemizde öğrencilerimizin hayal ederek çizdiği  resimleri ilçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri dolgu oyuncak yaparak öğrencilerimize hediye ettiler.

Projeyi hazırlayan danışman öğretmenlerimiz Burcu ARIBAKAN ve Ebru AKDAĞ DİK´e, Projede emeği geçen Mahmudiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmen ve öğrencilerine, projelerimizin gerçekleşme törenine katılarak bizleri onurlandıran Şube Müdürlerimiz Sayın Mehmet KINA ve Sayın Ömer KIZILKILIÇ´a teşekkür ederiz.